Προσωπικά δεδομένα2018-05-14T22:34:01+00:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτει και αφορά στις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των αναγνωστών / επισκεπτών / χρηστών / μελών από τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη, κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων ιδιοκτησίας του. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης είναι ιδιοκτήτης, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων των σελίδων και υπηρεσιών τους, καθώς και ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων που τυχόν δηλώνονται από τους επισκέπτες / χρήστες αυτών.
Η παρούσα πολιτική / σύμβαση, σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει την έννομη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών των σελίδων και οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών, οι οποίες δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή / και την ιδιοκτησία του Δημήτρη Παπαδημητριάδη.

1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 
Η παρούσα πολιτική προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει μόνο για τις σελίδες των οποίων την ιδιοκτησία και διαχείριση έχει ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές τρίτων τους οποίες ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεν ελέγχει.
Οι σελίδες δύνανται να περιλαμβάνουν links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης για τους όρους προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών, τους οποίους υιοθετούν και εφαρμόζουν οι φορείς αυτοί.

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Για την απλή περιήγηση στις σελίδες του παρόντος ιστότοπου δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του επισκέπτη/χρήστη.
Η χρήση από τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών λαμβάνει χώρα αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση και υποστήριξη των χρηστών κατά την λειτουργία των υπηρεσιών στις οποίες εγγράφονται, την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεών τους, καθώς και την ενημέρωσή τους αναφορικά με την προώθηση νέων υπηρεσιών, όπως άρθρα, βίντεο, μαθήματα και σεμινάρια.
Οι ως άνω πληροφορίες δύνανται να ζητηθούν για την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στην λίστα παραληπτών (mailing list) για την αποστολή από τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) του παρόντος ιστότοπου. Επίσης, κατά την αποστολή κάθε φόρμας εγγραφής ή κατά την πραγματοποίηση δέσμευσης ραντεβού ή την αγορά υπηρεσιών, στον Δημήτρη Παπαδημητριάδη, συλλέγεται και η διεύθυνση ΙΡ του επισκέπτη/χρήστη, καθώς και αποστέλλεται και cookie στον υπολογιστή του χρήστη.
Οι σελίδες παρέχουν στους επισκέπτες / χρήστες τους τη δυνατότητα να διορθώσουν και να επικαιροποιήσουν ή να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες.
Μία σελίδα συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης / χρήστης:
Α. εγγράφεται στις υπηρεσίες της,
Β. χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της και
Γ. επισκέπτεται τις σελίδες της.
Ειδικότερα, οι τεχνικοί τρόποι με τους οποίους συλλέγονται προσωπικά δεδομένα των χρηστών κατά την χρήση των υπηρεσιών των σελίδων είναι οι ακόλουθοι:

3. ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α. Προσωπικά δεδομένα που δύνανται να ζητηθούν από την σελίδα.
Όταν ο επισκέπτης / χρήστης χρησιμοποιεί ορισμένες λειτουργίες των σελίδων, όπως κατά την εγγραφή του για συγκεκριμένες υπηρεσίες, την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ή λειτουργίες, όπως μαθήματα, σεμινάρια ή η δέσμευση ραντεβού, ή όταν επικοινωνεί απευθείας με κάποια σελίδα ή υπηρεσία, με τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη, ή με άλλους χρήστες, μπορεί να ζητηθούν από αυτόν διάφορες πληροφορίες, όπως οι εξής:
– στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και αριθμό κινητού τηλεφώνου,
– όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης,
– πληροφορίες που αναρτήθηκαν σε συζητήσεις στην κοινότητα και άλλες διαδραστικές διαδικτυακές λειτουργίες,
– ερωτήματα αναζητήσεων που διεξάγονται στην σελίδα και
– αλληλογραφία που αποστέλλεται προς τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη διά μέσου της σελίδας.

β. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδραση του επισκέπτη/χρήστη με την σελίδα:
Όταν ο επισκέπτης / χρήστης επισκέπτεται και αλληλεπιδρά με την σελίδα, και με αυτό τον τρόπο μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, όπως: – η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή του,
– ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
– οι ιστοσελίδες που επισκέφθηκε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή του στην σελίδα,
– δραστηριότητες εντός των συζητήσεων της κοινότητας,
– δικτυακοί τόποι και διαφημίσεις που βλέπει και συνδέσεις στις οποίες κάνει ‘κλικ’ εντός της σελίδας,
– η ταχύτητα της σύνδεσής του και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή του,
– συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με ποσοστά email με κλικ σε διαφημίσεις (click-through) και προβολή βίντεο χρηστών,
– βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
– πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών.

γ. Πληροφορίες μπορούν να συλλέγονται από άλλες πηγές:
Μέσω της χρήσης των υπηρεσιών μιας σελίδας, μπορεί να υπάρχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες / χρήστες από τρίτες πηγές και πλατφόρμες (όπως δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης, βάσεις δεδομένων, online εταιρείες μάρκετινγκ και εταιρείες που στοχεύουν σε διαφημίσεις), οι οποίες περιλαμβάνουν:
– εάν αποκτήσει ο επισκέπτης / χρήστης πρόσβαση σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων (όπως το Facebook Connect ή το Twitter) μέσω της σελίδας, το όνομα χρήστη και οι λίστες σύνδεσής του για τις εν λόγω υπηρεσίες,
– δημογραφικά δεδομένα, όπως η ηλικιακή ομάδα, το φύλο και τα ενδιαφέροντα,
– αλληλεπιδράσεις με διαφημίσεις και δεδομένα προβολών όπως ποσοστά κλικ σε διαφημίσεις (click-through) και πληροφορίες σχετικά με το πόσες φορές έχει δει μια συγκεκριμένη διαφήμιση,
– μοναδικά αναγνωριστικά, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών ταυτοποίησης κινητών συσκευών, τα οποία μπορούν να εντοπίσουν τη φυσική θέση των εν λόγω συσκευών σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο.
Σημειωτέον ότι η σελίδα μπορεί να συνδυάσει τις πληροφορίες που συλλέγονται απ’ ευθείας με τις πληροφορίες που λαμβάνονται από τρίτες πηγές.

δ. Συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο
Η σελίδα μπορεί να προβαίνει σε καταγραφή των μηνυμάτων που αποστέλλονται από τους επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών αποκλειστικά για την διαπίστωση παραβάσεων των όρων χρήσης του, όπως προβλέπεται ειδικότερα από τους παρόντες Όρους Χρήσης και για κανέναν άλλο σκοπό. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεν δύναται να γνωστοποιεί σε τρίτους το περιεχόμενο των σχετικών μηνυμάτων, εκτός εάν ο συντάκτης τους (ο επισκέπτης / χρήστης) συναινεί.

ε. Λογαριασμοί Επισκεπτών / χρηστών:
Για την παροχή φόρουμ συζητήσεων, στο οποίο θα διασφαλίζεται αφενός η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης και αφετέρου η τήρηση των νόμων και η προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης παρακολουθεί την συμμετοχή των χρηστών στις κοινότητες συζητήσεων που λαμβάνουν χώρα στις σελίδες του. Για παράδειγμα, παρακολουθείται η αναλογία των επισημασμένων σχολίων που τελικά διαγράφονται.

4. ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
α. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης τηρεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται και συλλέγονται στις παραπάνω περιπτώσεις δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης από την μεριά του Δημήτρη Παπαδημητριάδη.
β. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή / και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών σε κανέναν τρίτο φορέα.
γ. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης μπορεί να διοχετεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
– Εφόσον έχει την ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για την διοχέτευση των προσωπικών τους δεδομένων, η οποία τεκμαίρεται ότι δίνεται όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγραφεί ως μέλος του παρόντος ιστότοπου και δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης, κατά τα ανωτέρω.
– Στην περίπτωση κατά την οποία η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών προς τρίτους που συνεργάζονται με τον παρόντα ιστότοπο, καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των αιτημάτων των χρηστών. Οι τρίτοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) που συνεργάζονται με τον παρόντα ιστότοπο έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες / χρήστες των σελίδων καταθέτουν σε αυτόν μόνο στον βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τις εν λόγω υπηρεσίες.
– Εφόσον η διοχέτευση των προσωπικών στοιχείων επιβάλλεται από διάταξη Νόμου και αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες Αρχές. . Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δύναται, επίσης, για την εξυπηρέτηση σκοπών στατιστικής ανάλυσης, και προκειμένου να συλλεγούν πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται οι σελίδες και υπηρεσίες του, να τηρεί σε συγκεντρωτική μορφή και να αναλύει τα δεδομένα που συλλέγονται, ώστε να βελτιώνεται η λειτουργικότητα των σελίδων και υπηρεσιών και να διαμορφώνεται καλύτερα το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός τους.

5. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α. Επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
Με τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται, προκειμένου να αποσταλεί σε αυτόν (τον χρήστη) υλικό επικοινωνίας μέσω e-mail, όπως ενημερώσεις κυρίων άρθρων, πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό του ή αλλαγές στην σελίδα την οποία επισκέπτεται και, με τη συγκατάθεσή του, ενημερωτικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες του Δημήτρη Παπαδημητριάδη.
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης εγγραφεί σε ένα από τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παρόντος ιστότοπου, θα του αποστέλλεται επίσης το ενημερωτικό δελτίο που ζήτησε.

β. Επικοινωνίες μέσω κινητών συσκευών
Με τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/χρήστη, επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να αποσταλούν σε αυτόν πληροφοριακά μηνύματα, ενημερώσεις ή άλλες υπηρεσίες.

γ. Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e- commerce)
Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του παρόντος ιστότοπου από τον επισκέπτη / χρήστη είναι δυνατόν να ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση φυσικού προσώπου, ΤΚ, τηλέφωνο, E-mail, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Πόλη, Χώρα, Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας . Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών), ή για την τέλεση ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και ηλεκτρονικών παραπεμπτικών και διατηρούνται στο αρχείο του Δημήτρη Παπαδημητριάδη. Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους εκτός των ρητά αναφερόμενων στην παρούσα σύμβαση εξαιρέσεων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Η Πιστωτική Κάρτα που ο επισκέπτης / χρήστης θα χρησιμοποιήσει για την εξόφληση υπηρεσιών / συνδρομών του παρόντος ιστότοπου, χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή εκτός κι αν ο επισκέπτης / χρήστης έχει επιλέξει την αυτόματη χρέωση της πιστωτικής του κάρτας κάθε φορά που ανανεώνεται η συνδρομή του ή η υπηρεσία στην οποία συμμετέχει. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.

δ. Διάθεση πληροφοριών σε τρίτους
Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης σέβεται το ιδιωτικό απόρρητο των επισκεπτών / χρηστών και μοιράζεται τις πληροφορίες που τους αφορούν, υπό ορισμένες περιστάσεις και μόνο. Ειδικότερα, πληροφορίες σχετικές με τους χρήστες καθίστανται διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα, αποκλειστικά υπό τις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:
– Η παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τις σελίδες, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου και η δέσμευση ραντεβού στο ημερολόγιο του Δημήτρη Παπαδημητριάδη, μπορεί να ανατίθεται από τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη σε τρίτα πρόσωπα. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν τους Χρήστες μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό του Δημήτρη Παπαδημητριάδη.
– Μπορεί να κοινοποιούνται πληροφορίες σχετικές με τους επισκέπτες / χρήστες για να διερευνηθούν ή / και αποτραπούν παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για απάτη, εάν συντρέχουν περιστάσεις που εμπεριέχουν πιθανές απειλές για τη σωματική ακεραιότητα ή άλλα δικαιώματα και συμφέροντα οποιουδήποτε προσώπου, ή εάν απαιτείται από το νόμο καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης θεωρεί καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και ειδικότερα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.
– Γενικότερα, εκτός από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς που θα γνωστοποιούνται στους επισκέπτες / χρήστες κατά τη στιγμή συλλογής των πληροφοριών ή κατόπιν της συγκατάθεσής τους.

ε. Υπηρεσίες τρίτων
Για την απλοποίηση διαδικασίας εγγραφής στις σελίδες παρέχεται στους επισκέπτες / χρήστες η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση ή να αλληλεπιδρούν με υπηρεσίες τρίτων, όπως το Facebook, το Twitter και η Google. Όταν γίνεται η σύνδεση στις σελίδες, μέσω αυτών των υπηρεσιών τρίτων, μπορεί να κοινοποιούνται πληροφορίες για τους στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών και αυτοί, αντίστροφα, μπορεί να κοινοποιούν στον Δημήτρη Παπαδημητριάδη δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες/χρήστες.
Όταν οι επισκέπτες / χρήστες επιτρέπουν στον Δημήτρη Παπαδημητριάδη να έχει πρόσβαση στα δεδομένα τους μέσω μιας υπηρεσίας τρίτων για τη δημιουργία προφίλ σε κάποια σελίδα, αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, όπως:
– Η αυτόματη δημιουργία σχέσεων στο σύστημα του παρόντος ιστότοπου. Για παράδειγμα, εάν ο επισκέπτης / χρήστης συνδεθεί με μία σελίδα μέσω μιας υπηρεσίας με μια δημόσια λίστα φίλων, όπως το Twitter, η Εταιρεία μπορεί να ελέγξει εάν οποιαδήποτε άτομα που ακολουθεί ο εκάστοτε επισκέπτης / χρήστης στο Twitter είναι επίσης μέλη της σελίδας. Στην περίπτωση αυτή, θα γίνεται αναπαραγωγή της σχέσης του επισκέπτη/χρήστη στο Twitter με αυτά τα μέλη, ρυθμίζοντας τους ώστε να είναι οπαδοί, followers ή φίλοι στη σελίδα.
– Προτάσεις σχέσεων. Για παράδειγμα, εάν ο επισκέπτης / χρήστης συνδέεται με τη σελίδα μέσω μιας υπηρεσίας που έχει μια ιδιωτική λίστα επαφών (όπως το Google), από πλευράς του παρόντος ιστότοπου γίνεται έλεγχος στις επαφές του για άτομα που είναι μέλη της σελίδας και του προτείνεται να γίνεται οπαδός αυτών των χρηστών. Υπογραμμίζεται ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη. Ο επισκέπτης / χρήστης πρέπει να επιλέξει να αποδεχθεί να γίνει οπαδός αυτών των προτεινόμενων χρηστών.
– Για την ενίσχυση και εξατομίκευση της εμπειρίας του επισκέπτη/χρήστη στις σελίδες, όταν αυτός είναι συνδεδεμένος μέσω υπηρεσίας τρίτου μέρους, ο παρών ιστότοπος μπορεί να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες του λογαριασμού του, όπως η εικόνα του προφίλ του.

6. COOKIES

Οι σελίδες μπορούν να χρησιμοποιούν cookies για την εύρυθμη λειτουργία την υπηρεσιών και των σελίδων τους. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (σε μορφή .txt) που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε επισκέπτη/χρήστη, εφόσον ο τελευταίος έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, καθώς και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες των σελίδων είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.
Ο επισκέπτης / χρήστης δύναται να ρυθμίσει των διακομιστή (browser) του κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να τον προειδοποιεί (τον χρήστη) για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώρισή του, ενδέχεται να επηρεάζεται μερικώς η πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές αλλά όχι με τρόπο που καθιστά το βασικό και κύριο περιεχόμενο του ιστότοπου μη προσβάσιμο.

7. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΡ

Η διεύθυνση ΙΡ καθορίζεται από τον πάροχο της σύνδεσης μέσω της οποίας ο επισκέπτης / χρήστης έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην συνέχεια στον Ιστότοπο. Η διεύθυνση ΙΡ κρατείται για τεχνικούς λόγους, καθώς και για την αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της ασφάλειας των συστημάτων των σελίδων (server, data base, δικτύου κτλ). Η διεύθυνση ΙΡ πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη δύναται να γνωστοποιηθεί από τον Δημήτρη Παπαδημητριάδη, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές ή άλλες κρατικές Αρχές, τηρουμένης πάντοτε της κατά Νόμο προβλεπόμενης διαδικασίας.

8. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

α. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να ενημερώσει ή τροποποίηση τον λογαριασμό του, επισκεπτόμενος τη σελίδα ρυθμίσεων στο προφίλ του. Μπορεί ακόμη να διάγραψει το προφίλ του και όλα τα περιεχόμενα σε αυτό δεδομένα, κατόπιν αιτήματος στη φόρμα επικοινωνίας. Όταν διαγράψει τον λογαριασμό του, τα δημόσια σχόλιά του είναι δυνατόν να παραμείνουν στη σελίδα που έχει επισκεφθεί και έχει κάνει χρήση των υπηρεσιών της. Ο ιστότοπος δεν θα απενεργοποιήσει, αφαιρέσει ή επεξεργαστεί οποιαδήποτε από τις δημόσιες δραστηριότητές του ή οποιαδήποτε υποβολή που είναι αποτέλεσμα των δημόσιων δραστηριοτήτων του.
β. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεν έχει πρόσβαση ούτε ασκεί έλεγχο στα cookies των πάροχων υπηρεσιών και οι πρακτικές πληροφοριών τρίτων δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

9. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή / και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα επισκεπτόμενη τη σελίδα ρυθμίσεων του προφίλ τους. Μπορούν ακόμη να διαγράψουν το προφίλ τους και να καταργήσουν εγγραφή τους ανά πάσα χρονική στιγμή, με σχετικό αίτημα στη φόρμα επικοινωνίας του παρόντος ιστότοπου. Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, πρέπει να στείλει μαζί με το αίτημά του αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτότητά του και θα λάβει απάντηση εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.

10. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών / χρηστών περιορίζεται στον Δημήτρη Παπαδημητριάδη και στους συνεργάτες του,  ή παρόχους υπηρεσιών που θεωρείται εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες / χρήστες ή για την εκτέλεση της εργασίας τους. Έχουν, επίσης, υιοθετηθεί τεχνικές, φυσικές και διοικητικές διαδικασίες που είναι κατάλληλες για την προστασία των πληροφοριών που αφορούν τους Χρήστες από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση.
Υπογραμμίζεται ότι καμία μετάδοση ή αποθήκευση δεδομένων δεν μπορεί να είναι εγγυημένη ως 100% ασφαλής.

11. ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Χρήστες των σελίδων που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες. Σε περίπτωση, που παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν τις σελίδες, αυτό δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς και ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεν φέρει καμία ευθύνη.
Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεν συλλέγει εν γνώσει του προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Εάν διαπιστώσει ότι έχει συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 18 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, θα διαγράψει τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων της το συντομότερο δυνατό.

12. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου υπόκειται στους όρους της παρούσας πολιτικής και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τις λοιπές συναφείς νομοθετικές πράξεις σε αυτό το πλαίσιο, όπως ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομών (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική νομοθετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος ως προς το συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής.
Σε κάθε περίπτωση ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους της παρούσας πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών. Η χρήση των υπηρεσιών των σελίδων συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας.
Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην παρούσα, οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος ιστότοπου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης χρησιμοποιεί στον διαδικτυακό του ιστότοπο το πρωτόκολλο SSL, με ισχυρή κρυπτογράφηση για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές, κατά τα ενδεικνυόμενα και αποδεκτά διεθνή τεχνολογικά πρότυπα.
Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).
Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.
Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Ο παρών ιστότοπος και ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης δεν διατηρούν σε καμία μορφή, ψηφιακή ή άλλη, στοιχεία πιστωτικών καρτών και η επεξεργασία αυτών κατά την εκτέλεση σχετικών συναλλαγών μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημητριάδη και των χρηστών των υπηρεσιών του, υλοποιείται εξολοκλήρου από τρίτους αδειοδοτημένους και έγκυρους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις απορίες ή τα παράπονά σας σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα σας, μέσω της φόρμας υποβολής παραπόνων στα δεξιά αυτής της σελίδας, ή στο τηλ. +30 211 8000544.

Ψυχοθεραπεία

H γνωσιακή θεραπεία, η γνωσιακή ανάλυση και η θεραπεία σχημάτων είναι μορφές διαλεκτικής ψυχοθεραπείας που μπορούν να βοηθήσουν στις περισσότερες διαταραχές της ψυχικής υγείας, είτε αυτές είναι ήπιες είτε πολύ σοβαρές, όπως οι κρίσεις πανικού, το άγχος και η κατάθλιψη.

Άλλοτε αποτελούν τη θεραπεία εκλογής κι άλλοτε συμπληρώνουν τη βιολογική θεραπεία.

Συνταγογράφηση

Αν η θεραπεία σας περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η συνταγογράφηση γίνεται ηλεκτρονικά.

Το ποσοστό της συμμετοχής σας καθορίζεται από τον ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η επιλογή της θεραπευτικής προσέγγισης γίνεται με επιστημονικά κριτήρια, κατόπιν εξέτασης και εργαστηριακού ελέγχου.

Πρόσβαση 24/7

Όλα τα περιστατικά που παρακολουθούμε τακτικά έχουν πρόσβαση στη τηλεφωνική μας υποστήριξη όλο το 24ωρο:

Μεταξύ 09:00 – 21:00 σας παρέχουμε γενικές συμβουλές και οδηγίες για τη θεραπεία σας.
Μεταξύ 21:00 – 09:00 απαντούμε σε κατεπείγουσες ερωτήσεις που αφορούν στη θεραπεία σας.

Για λόγους ιατρικής δεοντολογίας δεν είναι δυνατόν να προσφέρουμε ιατρική συμβουλευτική από το τηλέφωνο σε περιστατικά που δεν έχουμε εξετάσει.

e-Therapy

Εξέταση και θεραπεία από απόσταση, μέσα από τον ιστότοπο του ιατρείου, χωρίς την ανάγκη ειδικού λογισμικού ή άλλης εφαρμογής (όπως το Skype), με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Ενημερωθείτε για τις επιλογές σας με κλικ στo "Κέντρο Προσωπικών Δεδομένων".