Κλινική Εποπτεία2018-08-21T20:12:43+03:00

Κλινική Εποπτεία

Υποστηρίζουμε τη λειτουργία συναδέλφων ψυχιάτρων, ψυχολόγων – ψυχοθεραπευτών (γνωσιακής ή σχηματικής κατεύθυνσης) με τη διαδικασία της ομαδικής εποπτείας, χωρίς κόστος.

Η ομάδα συνευρίσκεται είτε στο χώρο του ιατρείου είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Σε κάθε συνάντηση συζητάμε μαζί την πορεία των περιστατικών σας ή τα καινούρια περιστατικά και ανταλλάζουμε χρήσιμες απόψεις. Οι συναντήσεις μας λαμβάνουν χώρα κάθε πρώτη και τρίτη Πέμπτη του μήνα στις 14:00 (εκτός απροόπτου) και έχουν διάρκεια 90 λεπτών.

Λόγω της υψηλής ζήτησης και των περιορισμών στη χωρητικότητα της ομάδας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί σε αυτή τη σελίδα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας απευθύνουμε πρόσκληση ανάλογα με τη διαθεσιμότητά μας.

Ψυχοθεραπεία

H γνωσιακή θεραπεία, η γνωσιακή ανάλυση και η θεραπεία σχημάτων είναι μορφές διαλεκτικής ψυχοθεραπείας που μπορούν να βοηθήσουν στις περισσότερες διαταραχές της ψυχικής υγείας, είτε αυτές είναι ήπιες είτε πολύ σοβαρές, όπως οι κρίσεις πανικού, το άγχος και η κατάθλιψη.

Άλλοτε αποτελούν τη θεραπεία εκλογής κι άλλοτε συμπληρώνουν τη βιολογική θεραπεία.

Συνταγογράφηση

Αν η θεραπεία σας περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η συνταγογράφηση γίνεται ηλεκτρονικά.

Το ποσοστό της συμμετοχής σας καθορίζεται από τον ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η επιλογή της θεραπευτικής προσέγγισης γίνεται με επιστημονικά κριτήρια, κατόπιν εξέτασης και εργαστηριακού ελέγχου.

Πρόσβαση 24/7

Όλα τα περιστατικά που παρακολουθούμε τακτικά έχουν πρόσβαση στη τηλεφωνική μας υποστήριξη όλο το 24ωρο:

Μεταξύ 09:00 – 21:00 σας παρέχουμε γενικές συμβουλές και οδηγίες για τη θεραπεία σας.
Μεταξύ 21:00 – 09:00 απαντούμε σε κατεπείγουσες ερωτήσεις που αφορούν στη θεραπεία σας.

Για λόγους ιατρικής δεοντολογίας δεν είναι δυνατόν να προσφέρουμε ιατρική συμβουλευτική από το τηλέφωνο σε περιστατικά που δεν έχουμε εξετάσει.

e-Therapy

Εξέταση και θεραπεία από απόσταση, μέσα από τον ιστότοπο του ιατρείου, χωρίς την ανάγκη ειδικού λογισμικού ή άλλης εφαρμογής (όπως το Skype), με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα

VR Exposure Therapy

Θεραπεία Εικονικής Πραγματικότητας, για το άγχος και τις φοβίες, με τις αρχές της γνωσιακής συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας.

Μάθετε περισσότερα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Ενημερωθείτε για τις επιλογές σας με κλικ στo "Κέντρο Προσωπικών Δεδομένων".